• Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
  • Slide Title

    Write your caption here

    Button
Bordbestilling  |  Åpningstider  |  Meny   Vin  |  Historie  |  Kontakt  |  Presse
Kjære gjest!
Vi ønsker velkommen til det NYE spisestedet Bacchus Spiseri& Vinhus!
Vi feiret vårt 25 års Jubileum i 2015 ved å forvandle oss selv fra en Cafe til et Spiseri.
Her serverer vi moderne nordisk mat vi er stolte av.

Vi ønsker at BACCHUS skal være en folkelig og jordnær nabolagsbistro med et rustikt og røft preg. 

Vi er et spisested med sans for naturlige råvarer, både når det gjelder mat og drikke. Vi bruker norske råvarer så langt det er mulig, og handler gjerne rett fra bonden.

Alle våre viner er naturlige, noen er så naturlige at de verken er filtrert eller tilsatt sulfat. De fleste vinene er økologiske eller biodynamiske, og samtlige er helt uten tilsetning av syre, eik, aromagjær og andre snarveier man kjenner til i vinverden i dag.

Deler av lokalet er forbeholdt spisegjester, det er fortsatt mulig å komme inn på en kaffe eller et lite glass.


Tlf. 22 33 34 30 - Adr. Dronningsgate 27, 0154 Oslo
For reservasjon samme dag, vennligst ring oss.
Våre åpningstider :

Mandag og Tirsdag 1130-2200 (kjøkken 2030)
Onsdag - Lørdag 1130-2300 (kjøkken 2130)


* Husk bordbestilling på 17. MAI,
det blir fort fullt!
ÅPENT 1000-1700


Velkommen!

Vi tar imot bordreservasjoner for lunsj og middag. Ved reservasjon er det spiseplikt for alle i selskapet.

For selskaper over 8 personer ønsker vi at dere velger mellom max 2-3 retter til lunsj og max 2 hovedretter til middag.
Vi mener dette er med på å sikre god kvalitet på den maten dere skal spise.
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!

Reserver bord med knappen under:


VÅRE MENYER

Meny

Meny

Meny

Meny

Meny

Historien bak området

Basarene ved Oslo Domkirke, også kalt Stortorgets basar ble oppført i årene 1840-1859 i upusset tegl i nyromantisk stil, arkitekt var Christian H. Grosh.

Opprinnelig lå det slakterboder med overbygde arkader på dette området, men tidlig på 1800-tallet kom det fram ønsker om å bedre forholdene for omsetning av matvarer. 

Uttrykket Kirkeristen har sin bakgrunn i to rister som fra tidlig på 1700 gikk gjennom muren og inn på kirkegården. Disse skulle hindre at dyr, særlig husdyr, kom inn på den daværende kirkegården. 

Foto: O.M.P. Væring - ca. 1900 - Kilde: Oslo Museum
Telefon: 22 33 34 30 | E-post: kontakt@bacchusspiseri.no | Adresse: Dronningsgate 27, 0154 OSLO | Org.nr: 993 13 8 282
Share by: